Bioeffect

Vuonna 2001 kolme islantilaista tiedemiestä pe­rus­ti bio­­tek­nologisen yrityksen. Tavoitteena oli käyttää oh­raa tuot­ta­maan puhtaita, ihmissolun kasvutekijän kanssa identtisiä kasvutekijöitä lää­ketie­teelli­seen tutkimukseen ja lääkkeisiin. Ohra oli hei­dän valintansa, koska sen sie­me­nissä on helppo tuottaa ja suojella proteii­neja ja koska se on biolo­gi­sesti eristetty systeemi.

Vuonna 2002 he keksivät uuden tavan tuottaa ihmissolun kasvutekijän kans­sa identtisiä endotoksiinittomia ei-eläinperäisiä kasvutekijöitä ohran sie­me­nessä. Ihmisruumiissa on satoja erilaisia solun kasvutekijöitä, jotka toi­mi­vat solujen toimintaa ja uudistumista ohjaavina molekyyleinä.

Vuonna 2006 he saivat kuulla suurten kosmetiikkayritysten olevan kiin­nos­­tu­nei­­ta käyttämään solun kasvutekijöitä tuotteissaan.

Vuonna 2009 perustettiin Sif Cosmetics kehittämään ja markkinoimaan so­lun kasvutekijöitä sisältäviä ihonhoitotuotteita.

BIOEFFECTin historia alkoi vuonna 2010, kun Islannissa tuotiin markkinoil­le en­sim­mäinen kasvissa tuotettu, so­lun kasvutekijöitä sisältävä ihoinhoi­to­­tuote, BIOEFFECT EGF -seerumi. Jo nyt yli 20 prosenttia Islannin naisista käyt­tää sitä.

Marraskuussa 2011 seuraava BIOEFFECT-tuote, BIOEFFECT DAYTIME tuli markkinoille.

Bioeffect EGF eye mask treatment (kpl)
Tarjous

BIOEFFECT® EGF EYE MASK TREATMENT on elvyttävä, syvältä kosteuttava ja välittömästi kiinteyttävä erikoishoito silmänympärysiholle. Ainutlaatuinen silmänympärysseerumi sisältää puolet enemmän ihoa ...

Katso tuotteen tiedot
80,00 €
68,00 €
Säästät 12,00 €
BIOEFFECT EGF Serum (15 ml)

Seerumi kirkastaa ihoa, vilkastuttaa solu-uusiutumista ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Seerumi on äärimmäisen puhdas ihonhoitotuote: seerumi sisältää vain 9 ...

Katso tuotteen tiedot
136,00 €
Bioeffect lahjapakkaus (15ml + 3x5ml)
Tarjous

Tämä lahjapakkaus sisältää Bioeffect EGF seerumin 15ml ja 30 Day treatment 3x5mlHyödyt• 60 % paksumpi iho• 30 % parempi ihon ...

Katso tuotteen tiedot
325,01 €
249,00 €
Säästät 76,01 €