Biotin Collagen kampanjapakkaus 150 tablettiia

25,55 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150tabletti
Tuotenumero (Muu) 9104666

Markkinoija

Vitabalans Oy

Kollageenin, hyaluronihapon, sinkin ja iholle tärkeiden vitamiinien yhdistelmä. Suositeltu vuorokausiannos 3 tablettia sisältää Kollageenipeptidejä 2500 mg, Hyaluronihappoa 120 mg, Biotiinia 120 µg (240%*), Sinkkiä 5 mg (50%*), C-vitamiinia 60 mg (75%*) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta



Annostelu:

Aikuisille 3 tablettia päivässä niellään veden kanssa.


Käyttötarkoitus:

Biotin Collagen Skin Beauty kauneusravintolisä iholle. Biotin Collagenin sisältämä Verisol® P-kollageeni on kliinisesti tutkittua hydrolysoitua kollageenia. Hydrolysoidun kollageenin etuna on, että se imeytyy paremmin kuin tavallinen kollageeni. Valmiste sisältää ihon hyvinvoinnille tärkeitä aineita kuten hyaluronihappoa, biotiinia ja sinkkiä. Biotiini ja sinkki edistävät ihon ja hiusten pysymistä normaalina. Sinkki edistää myös kynsien pysymistä normaalina. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia ihossa luontaisesti tapahtuvan kollageenin muodostumisen tueksi. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei sisällä makeutus- ja väriaineita.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Verisol®P-kollageenipeptidit (siasta), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa), natriumhyaluronaatti, L-askorbiinihappo, emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), sinkkisitraatti, D-biotiini.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei makeutus- tai väriaineita. Sopii kala-allergisille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.