Vita C Strong 1000 mg 100 tabl

10,85 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 9104605

Markkinoija

Vitabalans Oy

Erittäin vahva C-vitamiinitabletti.



Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.


Käyttötarkoitus:

Vita C Strong 1000 mg on erittäin vahva C-vitamiinivalmiste aikuisille. Yksi nieltävä tabletti sisältää 1000 mg C-vitamiinia.
C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaineet (selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, isomalti, rasvahappojen magnesiumsuolat), väriaine (kalsiumkarbonaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), keskipitkät triglyseridit.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.