Super B-vitamiini 60 kaps

23,85 €
567,86 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 2488914

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekin Super B-vitamiini sisältää vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Sopii käytettäväksi säännöllisesti tai satunnaisesti. B-vitamiinit edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-tunnus.



Annostelu:

1 kapseli päivässä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (25 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön


Ainesosaluettelo:

Koliinisitraatti, liivate, kalsium-D-pantotenaatti, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, inositoli, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, nikotiinihappo, para-aminobentsoehappo (PABA), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksaali-5’-fosfaatti, syanokobalamiini, foolihappo, D-biotiini, metyylikobalamiini.Gluteeniton, laktoositon ja maidoton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.