SiderAL Drops Sukrosomiaalinen Rauta 30 ml

19,75 €
658,33 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9527677

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

SiderAL® DROPS on hyvänmakuinen, nestemäinen rautavalmiste. Sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron).



Annostelu:

Suositeltu päiväannos on 1-2 tippaa/kg pienille lapsille (<15 kg), 20-40 tippaa lapsille (15-30 kg) ja 40 tippaa lapsille (>30 kg) ja aikuisille, tai lääkärin ohjeen mukaan. Voidaan tiputtaa suoraan suuhun, tai liuottaa pieneen määrään vettä tai muuta huoneenlämpöistä nestettä mihin tahansa aikaan päivästä.


Käyttötarkoitus:

SiderAL® DROPS on hyvänmakuinen, nestemäinen rautavalmiste. SiderAL® DROPS rautaliuos sopii kaikille, joilla raudan saanti ruokavaliosta on vähäistä tai raudan tarve on lisääntynyt. Rauta edistää lasten normaalia kognitiivista kehitystä.

Sukrosomiaalisen koostumuksen ansiosta SiderAL® DROPS on hellä vatsalle, imeytyy hyvin, eikä värjää hampaita. Ruokailua ei tarvitse rajoittaa, sillä nautittu ruoka tai lääkkeet eivät vaikuta sukrosomiaalisen raudan imeytymiseen. Sukrosomiaalinen rauta otetaan joka päivä.


Raskaus ja imetys:

Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

VAROITUKSET: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Pidettävä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä
elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Puhdistettu vesi, maissin maltodekstriini, sakkaroosi, SiderAL®r.m.
-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, trikalsiumfosfaatti,
riisijauho), sakeuttamisaine: ksantaanikumi, säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, kermakaramelliaromi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.