Lysi Omega-3 Eye kaps 64 kpl

31,70 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 64kpl
Tuotenumero (Muu) 334915

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lysi Omega-3 Eye on monipuolinen valmiste silmien hyvinvointiin. Yksi kapseli sisältää silmille ja näkökyvylle tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä sinkkiä, silmän normaalille toiminnalle välttämättömiä luteiinia ja zeaksantiinia sekä mustikan antosyaaneja. Lysi Omega-3 Eye sopii mm. ikääntyville, piilolinssien käyttäjille, näyttöpäätetyöskentelijöille, henkilöille joilla on arat, herkät tai laserleikatut silmät. Valmiste sisältää silmälle tärkeitä ravintoaineita ja sopii hyvin käytettäväksi kosteuttavien silmätippojen kanssa.



Annostelu:

1 kapseli päivässä, niellään nesteen kera.


Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä, ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.


Ainesosaluettelo:

Kalaöljytiiviste (etyyliestereinä), liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi (nano)), vesi, kuivattu mustikkauute, D-alfa-tokoferoli, Tagetes erecta uute (luteiini, zeaksantiini), sinkkioksidi, väri (rautaoksidi), zeaksantiini, riboflaviini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.