Apteq Monivita Extra purutabletti 80 tabl

17,85 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 80tabletti
Tuotenumero (Muu) 9526775

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Uusi Apteq Monivita Extra on markkinoiden ensimmäinen hyvänmakuinen monivitamiinipurutabletti, jossa on kaikki mitä tarvitset! Nyt mukana myös kliinisesti tutkitut suojaravintoaineet koliini ja flavonoidit. Koliini lisättiin uutena välttämättömänä ravintoaineena mukaan pohjoismaiseen ravitsemussuositukseen v. 2023. Kehitetty ja valmistettu suomalaisessa lääketehtaassa. Sisältää 18 tärkeintä mikroravintoainetta.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä.


Käyttötarkoitus:

Koko kehon hyvinvointi.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää makeutusaineita.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, mannitoli, sukraloosi), natriumaskorbaatti, flavonoidivalmiste appelsiinista, L-askorbiinihappo, täyteaineet (dikalsiumfosfaatti), aromit (sitruuna, appelsiini), L-koliinibitartraatti, happamuudensäätöaineet (omenahappo), DL-alfa-tokoferyyliasetaattivalmiste, sinkkisitraatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), nikotiiniamidi, kolekalsiferolivalmiste, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaattimonohydraatti, retinyyliasetaattivalmiste, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, natriumselenaatti, D-biotiini, metyylikobalamiini. Laktoositon (0g/100 g), hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.