Sóley GRAEDIR Healing Shampoo (250ML)

29,00 €
29,00 € / kpl

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 250ML
Tuotenumero (Muu) 20001685

Suvun perinteisen GRÆÐIR-reseptin mukaan tehdyssä shampoossa yhdistyvät hellävarainen puhdistus ja sertifioitujen islantilaisten luomuyrittien voimakkaan parantava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus. GRÆÐIR-shampoo helpottaa tutkitusti ihon ärsytysreaktioita ja tulehduksia, kuten maitorupea, ihottumaa, hiuspohjan ongelmia, kuivaa ihoa ja psoriasista. Tuote on erittäin hellävarainen, pehmittävä ja kosteuttava, ja sitä voidaan käyttää myös vauvojen ja pienten lasten ihon pesuun. Sopii kaikille hius- ja ihotyypeille.

GRÆÐIR-tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista yrteistä, jotka Sóley kerää islantilaisilta luomupelloilta. Yrtit uutetaan ja valmistetaan Sóley isoisän isän reseptin mukaan, joka on säilynyt suvussa sukupolvien ajan.

Käyttö:
Levitä GRÆÐIR-shampoo märkiin hiuksiin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti pois. Päänahan ongelmia voidaan hoitaa levittämällä GRÆÐIR-hoitobalsami ongelma-alueille, annetaan vaikuttaa 2-5 minuutin ajan ja pestään pois GRÆÐIR-shampoolla. Huuhtele erittäin huolellisesti. GRÆÐIR-shampoota voidaan käyttää päivittäin.