ORION KERÄILYKAMPANJA 31.7.2020 ASTI

ORION KERÄILYKAMPANJA

Osta 6 vähintään 9 euron itsehoitotuotetta (ei koske lääkkeitä) ja saat tuotelahjan!

Kampanja voimassa 31.7.2020 asti.

Saat keräilypalkinnon heti tilauksesi mukana. Kirjoita haluamasi palkinto tilausvaiheessa "Lisätietoja"-kenttään.

Valittavanasi on neljä upeaa keräilypalkintoa:

1. Marimekon Mini Unikko -kukkarot (Pieni 12 x 13 cm ja Puolikas 20 x 14 cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko, jossa voi säilyttää esimerkiksi kolikoita ja paljon muuta. Kukkarossa on metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Kukkaron Mini Unikko -kuosi on painettu Helsingissä.


2. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-muki (valkoinen, 2,5 dl)

Valkoista keramiikkamukia koristavat Siirtolapuutarhan kukkivat kukat. Muki kestää konepesun, mikrouunin ja pakastuksen. Lasitettu väri ja kuvio säilyvät kirkkaina. Tuote on suunniteltu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 


3. Marimekon Puutarhurin parhaat -leikkuulauta (29,5 x 19,5 cm)

Puutarhurin parhaat-kuosi koristaa tätä leikkuulautaa, joka on valmistettu kovasta puukuitulevystä (HDF-levystä), se on elintarvikekelpoinen ja siinä on kätevä reikä, josta laudan voi ripustaa roikkumaan.


4. Orionin tuotteita (Aqualan L 30 g, DeviSol 20 mikrog 30 tabl., Favora Hoitava Käsivoide 75 ml, Fiilus Arkeen mustikanmakuinen 30 purutabl. ja puuvillakassi)5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle) 

Kannustamme kaikkia yrityksiä ja kansalaisia mukaan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Keräilykampanjassa talkoisiin voi osallistua valitsemalla aineettoman lahjan tuotelahjan sijaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla Itämerestä voidaan poistaa 40 kg sinilevää.